Film i TVVijesti

Zaklada SAG-AFTRA uskoro će otvoriti obrazovni Centar za glumce “Robin Williams”

Teško je povjerovati kako je prošlo već dvije godine od smrti jednog od najboljih komičara svih vremena, Robina Williamsa. Zaklada SAG-AFTRA uskoro će otvoriti obrazovni Centar za glumce ‘Robin Williams’ (Center for Actors, Broadcasters and Recording Artists) u New Yorku u čast legendarnog glumca


Robin Williams će 5. listopada u New Yorku dobiti svoj Centar za glumce, televizijske kuće i glazbenike. Kinodvorana od 370 kvadratnih metara sa 154 sjedala imat će ekran od gotovo osam metara dijagonale i bit će opremljena raznom visokom tehnologijom.

Gosti će na otvorenju imati prilike gledati intervju s glumcem iz 2003., ‘Razgovor s Robinom Williamsom’, nakon čega će njegovi najbliži prijatelji i kolege govoriti o njemu i njegovom radu. Među njima bit će Whoopi Goldberg, Billy Crystal i Hank Azaria.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: arhiva

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close