Zaklada Ana Rukavina poziva na tradicionalni božićni koncert Želim život

Tena Brnad

Tradicionalni božićni koncert „Želim život“ ove godine će se održati u ponedjeljak, 19. prosinca s početkom u 21 sat na Trgu bana Josipa Jelačića.


Proslavu desete godine rada Zaklade Ana Rukavina svojim će nastupom uveličati brojne glazbene zvijezde: Jelena Rozga, S.A.R.S, Vatra, Psihomodo Pop, Colonia, Maja Šuput, Opća opasnost, Meritas, Željko Samardžić i gosti iznenađenja.

Oni koji nisu u mogućnosti doći na središnji zagrebački Trg, moći će uživati u konceru pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21:15 sati.

Tijekom koncerta bit će aktivan i call centar u prostorima kavane Johann Franck gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji rad Zaklade.

Građani rad Zaklade mogu podržati već danas pozivom na humanitarni broj 060 9000. Cijena poziva iznosi 5kn (+ PDV), a pozivi građana na humanitarni broj koji je omogućio Hrvatski Telekom, bit će mogući tijekom cijelog prosinca.

Koncert Želim život dobio je naziv po iskrenoj molbi za pomoć u liječenju od leukemije koju je prije deset godina tada 29-ogodišnja Ana Rukavina Erceg uputila najbližim prijateljima. Ana je, nažalost, izgubila bitku protiv bolesti, ali u naslijeđe nam je ostavila plemenitu misiju – da pomognemo teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

 

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: zaklada ana rukavina

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u