Lifestyle

Zagrepčanka upalila svjetla za svjetski dan borbe protiv HIV-a

Svjetla će u obliku vrpce ponovno biti upaljena u noći između 1. i 2. prosinca. To je prvi put da se tako nešto radi u Zagrebu, a isto rade i na zgradi UN-a u New Yorku.

Tijekom noći sam pogledala kroz prozor i vidjela svjetla na Zagrepčanki. Pomislila sam kako su to napravili za Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, rekla nam je čitateljica.

Fotografije je napravila u noći na petak, oko 1.30 sati. Neki čitatelji su pomislili kako je poznata zagrebačka zgrada osvjetljena za Dan ružičaste vrpce, ali opet su pogriješili. Kako su nam kazali u Zagrepčanki svjetla u nekim uredima ostavljena su povodom Svjetskog dana borbe protiv HIV-a koji je 1. prosinca.

– Riječ je o generalnoj probi. Htjeli smo da vidimo kako će to izgledati. Svjetla će tako biti upaljena u noći između 1. i 2. prosinca. To je prvi put u Zagrebu, a isto sena isti dan radi i na zgradi UN-a u New Yorku. Nažalost nemoguće je postaviti crvena svjetla jer nam prozor imaju zeleno-plavkasta stakla – rekla nam je direktorica društva Željka Strelar.

Tekst/Foto: 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close