Grad ZagrebLifestyle

U Zagrebu održana već tradicionalna Utrka u štiklama

Na već tradicionalnoj Story utrci u štiklama pod pokroviteljstvom Planet obuće pobijedila je Paula Vučković, koja je osvojila poklon bon Westgatea u iznosu od 10.000 kuna.


Druga najbrža bila je Marija Esegović koja je dobila 3.000 kuna vrijedan poklon bon prekrasnih slovenskih Rimskih termi, a treća Slađana Čolakić, ovjenčana je titulom najljepših nogu Story utrke na štiklama, a osvojila je i poklon bon frizerskog studia Marcela u iznosu od 2.000 kuna, te 1.000 kuna poklon bona Planet obuće.

Voditelj programa, Mario Valentić natjecateljicama i natjecateljima prvo je održao nezaboravno zagrijavanje na glavnom zagrebačkom trgu, te je utrka prošla u zabavnom tonu. Kao i svake godine, i ova je utrka imala humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle i pomogle Centru za autizam.

Pročitajte više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close