VijestiSportGrad Zagreb

Na Zagrebačkom velesajmu otvorena atletska dvorana

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu sa Sandrom Perković, jučer je otvorio atletsku dvoranu u Paviljonu 1 Zagrebačkog velesajma.


Otvorenju je prisustvovalo tridesetak zagrebačkih atletičara među kojima i Mario Možnik, Martin Sinković, Nikola Dragaš.

Preuređenjem dijela 1. paviljona napravljena je atletska dvorana na površini 9.000 m2 koja ima atletsku stazu – 200 m s četiri staze, atletsku stazu – 60 m sa šest staza, bacalište kugle, te zaletište s doskočištem za skok u dalj, vis i skok s motkom. Također su napravljene garderobe, teretana i teleskopske tribine za 300 gledatelja.

“Ovo je povijesni trenutak za zagrebačku i hrvatsku atletiku. Bili smo jedna od rijetkih zemalja u Europi koja nema atletsku dvoranu”, rekao je predsjednik Zagrebačkog atletskog saveza Marko Jakopović.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close