ZAGREBAČKI VATROGASCI APELIRAJU ZBOG VELIKOG BROJA POZIVA: Zovite nas samo u slučaju krajnje nužde!

RTL.hr

Zagrebački vatrogasci intervenirali su više od 140 puta zbog olujnog vjetra koji puše u gradu.


Jak vjetar koji u Zagrebu puše od nedjelje poslijepodne napravio je veliku materijalnu štetu, a uspaničeni građani zovu vatrogasce non stop.

U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Zagreb navode da su od jučer poslijepodne do ranih jutarnjih sati odradili 140 intervencija i radi se na njih još 20. Prvo se odrađuju intervencije u kojima su ugroženi ljudski životi nakon čega slijeda intervencije na prometnicama. Najviše intervencija odnosi se na uklanjanje stabala – čak 110.

“Broj telefona 193 je pretrpan pozivima i molimo Vas da zovete u slučaju krajnje nužde”, poručili su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb.

Kako navode internetski portali, objavljujući fotografije čitatelja, na Prisavlju je u smjeru Savske stablo palo preko ceste i blokiralo promet. Jedno stablo palo je na cestu na Knežiji. Na Ferenščici je vjetar otpuhao krov sa zgrade. Na Maksimiru je stablo palo na tramvajske tračnice. U Zvonimirovoj je sa zgrade na tramvajske tračnice pao veliki plakat. Diljem grada dolazi i do kraćih tramvajskih zastoja.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: RTL

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u