VijestiGrad ZagrebScenaTurizam

Zagrebački ulični festival Cest is d’Best ove godine slavi 20. rođendan

Dođite na Cest is d’Best, koji se odvija na trgovima i ulicama grada, a ove godine slavi 20. rođendan i bit će još veći, šareniji i razigraniji, te se dobro zabavite na jednom od najboljih uličnih festivala u Europi.


Zagrebački ulični festival Cest is d’Best ove godine slavi 20. rođendan i ponovo će na ulice dovesti veselje, zabavu i smijeh. Na tom najrazigranijem festivalu u gradu svojim će zabavnim i otkačenim izvedbama umjetnici iz cijelog svijeta ponovo stvoriti cirkusku atmosferu i uveseljavati Zagrepčane i turiste.

Festival će trajati od 26. svibnja do 5. lipnja i odvijat će se na nekoliko pozornica u gradu. Bit će tu raznih performansa, glazbenih, kazališnih, dječjih, likovnih, sportskih i drugih događanja, uglavnom za svakoga ponešto. Festival prate i brojna duhovita natjecanja, poput utrke konobara, velike utrke čistača s trokolicama, škole znakovnog jezika, najsporije vožnje biciklom, lutajućeg klavira, te čitav niz duhovitih i angažiranih događanja talentiranih mladih umjetnika.

Tijekom te festivalske manifestacije, a ove godine vas očekuje i pregršt novina u programu, svakodnevno uživa oko pedeset tisuća posjetitelja. Zato ne propustite biti sudionikom ove najrazigranije zagrebačke manifestacije, na kojoj ćete se dobro zabaviti, pa i nasmijati do suza, jer polet, veselje i smijeh su osnovne karakteristike toga festivalskog događanja u Zagrebu.

Međunarodni ulični festival Cest is d’Best organiziraju najpoznatiji zagrebački ulični svirači Kraljevi ulica i danas slovi kao jedan od najboljih uličnih festivala u Europi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: TZGZ | Foto: Cest is d Best - international street festival

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close