Sport

Zagrebački karatisti: uspješni u sportu i obrazovanju

Zadnje medalje zagrebački karatisti osvojili su protekli vikend na Europskom prvenstvu regija u Parizu, gdje je muška nacionalna selekcija osvojila srebro, dok je ženska selekcijaizborila broncu.


U povodu vrhunskih rezultata koje su postigli u posljednje vrijeme, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u četvrtak u palači Dverce karatiste i vodstvo Zagrebačkog karate saveza, predvođene predsjednikom Zlatanom Muheljićem.

Uz zahvalu što promiču slavu zagrebačkog i hrvatskog karatea diljem Europe i Svijeta, zagrebački gradonačelnik zaključio je da su mladi osvajači najsjajnijih medalja na netom završenim europskim natjecanjima primjer svima, jer uz odlične sportske rezultate nisu zaboravili ni na akademsko obrazovanje. Također, gradonačelnik je najavio da će, uz već tradicionalno natjecanje Top ten, u rujnu biti pokrovitelj i Zagrebačkog karate kupa.

Na prijemu i lijepim riječima, gradonačelniku se zahvalio predsjednik Saveza Zlatan Muheljić koji je istaknuo

Zahvaljujući gradonačelniku, koji nam maksimalno izlazi u susret te potiče i podržava ovaj sport, karate je jedan od najtrofejnijih hrvatskih sportova.

Uz vodstvo i trenere, prijemu su prisustvovali i karatisti, osvajači medalja na prvenstvima u Turskoj i Francuskoj, među kojima i Ana-Marija Bujas Čelan, kapetanica hrvatske ženske reprezentacije, koja se iz Istambula vratila sa zlatom.

Podsjetimo, zadnje medalje zagrebački karatisti osvojili su protekli vikend na Europskom prvenstvu regija u Parizu, gdje je muška nacionalna selekcija predvođena katašima Ivanom Ermencom, Franjom Maškarinom i Damjanom Padovanom osvojila srebro, dok je ženska selekcija u sastavu Vlatka Kiuk, Petra Krivičić i Mihaela Petrović izborila broncu.


 

Tekst: zg magazin

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close