Scena

Zagrebački hip hoper Ludin objavio novi album

Ova godina započela je zbilja odlično za zagrebačkog hip hopera Ludina!

Ludin je ovoga mjeseca objavio album ‘Snove satko sam od ulica’.

U vrijeme kad se hip hop albumi kod nas sve manje objavljuju, a izvođači se povlače iz industrije, Ludin je odlučio još jednom prkositi svima i objaviti album posvećen zagrebačkim ulicama.

Album ‘Snove satko sam od ulica’ izašao je 1. siječnja pod etiketom Dallas Recordsa, a zasad je dostupan kao digitalno izdanje i moguće ga je poslušati na Deezeru. A što sam Ludin kaže o novim materijalima?’Godinu dana radio sam marljivo na albumu s prijateljem i producentom Filipom Tkalčićem. Bili smo sigurni da imamo materijal vrijedan izdanja. Skroman sam, ali ne i za muziku. Pratim malo scenu, preslušavao sam materijale i, nemojte se ljutiti, ali imam jedan od najboljih albuma u zemlji. Sad nek pričaju da sam umišljen, ali Ludin repa srcem, kompa. Svi pitaju kad će album izaći u fizičkom izdanju. U siječnju, definitivno, to mogu obećati. Prvih 20 kupaca dobit će i majicu na poklon. Hvala mojim prijateljima, znate tko ste, mojoj majci i svima koji vjeruju u mene. Najviše sam dužan svojoj dragoj ženi Nori. Želim vam svima da budete ljudi i da budete zdravi u novoj, a onda lako za sve. Neka nova bude još bolja!’ kaže Ludin koji je surađivao s poznatim izvođačima (General Woo, Ivana Radovniković i Bojan Jambrošić).Evo kako zvuči Ludin feat. General Woo – Ratnik:

Tekst: tportal.hr
Foto: Dallas records

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close