VijestiGrad ZagrebTech

Zagrebački EFFECTUS poziva na forum o kripovalutama

Cijeli svijet priča o kriptovalutama a vi se baš ne snalazite u ovom području? Pratite kripto svijet, no čini vam se da se stvari događaju mimo vas?


Onda je 9. Effectusov Forum pod nazivom „Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu“, koji će se održati u utorak 27. ožujka, događaj koji morate posjetiti.

Na Forumu ćemo saznati odgovore na brojna pitanja kao što su:

  • Zašto su pametni ugovori nešto što će promijeniti i vašu budućnost?
  • Što su to kriptovalute?
  • Jesu li to uopće valute?
  • Možemo li očekivati sve veću primjenu kriptovaluta u odnosu na gotov novac?

Sudionici foruma su Leo Mršić (Algebra) Vlado Hrdalo, Nikola Škorić i Ivan Voras (predsjednik i članovi upravnog odbora, UBIK udruga) i Zoran Bohaček (glavni savjetnik Hrvatske udruge banaka, HUB).

Ovime Effectus nastavlja događanja foruma financijsko-pravnog aspekta obrazovanja na kojima se raspravlja o aktualnim temama, naročito stoga što je na red došla izuzetno aktualna tema kriptovaluta i njihovih prednosti odnosno nedostataka u odnosu na “obične valute”.

Stoga 27. ožujka u 11h dođite na Effectus Studij financije i pravo, na adresi Trg J.F.Kennnedyja 2 i naučite nešto novo!

Za sve koji su spriječeni događaj pratiti uživo organiziran je već tradicionalni Facebook Live Effectus Foruma na službenu Facebook stranicu Effectus – studij financije i pravo.


 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close