Grad ZagrebScena

Zagrebački bend Country Strike ponovno osvaja Teksas

Premda je riječ o zagrebačkom bendu, Country Strike zvuči kao da dolazi s juga SAD-a. To su prepoznali i sami Amerikanci. Lani je Country Strike bio jedini predstavnik Hrvatske i regije nominiran za Texas Sounds International Country Music Awards gdje su pomeli konkurenciju. Oduševili su žiri i publiku u Jeffersonu te osvojili dvije nagrade: Izvođač godine i Osobnost godine.


Ove godine Country Strike je ponovno nominiran te se u listopadu vraća u Teksas s nadom u obranu prošlogodišnjeg naslova, ali i s još većim ambicijama. Želja im je u kolijevci country glazbe snimiti live album koji bi, zajedno s video zapisima i fotografijama svoga boravka u Teksasu, objavili kao posebno multimedijsko izdanje u nakladi Nota Bene Recordsa.To bi ujedno bio prvi takav album jednog hrvatskog sastava.

Više na sound-report.com

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Country Strike facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close