VijestiGrad Zagreb

Zagreb u emisiji “Dobro jutro” poljskog TVN-a

U subotu 20. listopada, u sklopu jutarnjeg programa i emisije Dobro jutro, poljski TVN emitirao je prvi dio emisije „48 sati u Zagrebu”. Druga emisija bit će objavljena iduću subotu.


Novinari TV ekipe posjetili su Zagreb i Samobor, a organizaciji putovanja podršku je dao Glavni Ured HTZ-a te lokalne turističke zajednice. Nakon povratka iz Hrvatske novinari su nekoliko puta isticali svoju oduševljenost destinacijama te ljubaznošću ljudi koje su sretali za vrijeme snimanja.

Izuzetno nas raduje što je TVN prepoznao potencijal Zagreba kao odlične city break destinacije. Novinari su se vratili oduševljeni gradom i ljudima, a upravo su te dojmove naglašavali u emisiji. Druga epizoda će biti fokusirana na Samobor i deliciju po kojoj je grad poznat, kremšniti, izjavila je direktorica Predstavništva HTZ-a u Varšavi Agnieszka Puszczewicz.

Dobro jutro TVN je jutarnja emisija emitirana uživo, a posvećena je zabavi, kulturi, sportu te putovanjima. Prema podacima Nielsen Audience Measurement, emisiju tijekom vikenda gleda oko milijun Poljaka što čini 13% udjela u tržištu.

TVN je vodeća televizijska kuća u Poljskoj koja pripada medijskoj grupi Discovery, a ujedno su i članovi udruženja European Media Alliance. Emisiju o Zagrebu moguće je pogledati putem ove poveznice.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HTZ press

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close