Vijesti

Zagreb u emisiji Britain’s Next Top Model

Početkom veljače emitirana je epizoda vrlo popularne britanske reality emisije Britain’s Next Top Model, koju je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba u listopadu prošle godine u strogoj tajnosti snimila producentska kuća Thumbs Up Productions.


Na televizijskom kanalu Lifetime UK 11. veljače emitirana je epizoda popularne britanske reality emisije Britain’s Next Top Model snimane u listopadu prošle godine u Zagrebu. Emisija u Velikoj Britaniji ima veliku gledanost. Zagreb je za potrebe te epizode izabran među nekoliko egzotičnih destinacija, a čitav posao u strogoj tajnosti obavio je tim produkcijske kuće Thumbs Up Productions.

Natjecateljice su u Zagrebu sudjelovale u modnoj reviji u produkciji hrvatskog modnog dizajnera Viktora Drage, kojega je produkcijska kuća odabrala kao istaknutog predstavnika domaće modne scene. Modna revija je održana u sklopu otvaranja izložbe „Diva Style Dolls” u Umjetničkom paviljonu gdje su djevojke nosile modele domaćih modnih dizajnera, a drugi dio modnog snimanja u kreacijama Hippy Gardena obavljen je na zagrebačkoj tržnici Dolac. Taj posao za modele nije bio nimalo jednostavan budući da su morali pokazati snalažljivost u subotnjoj vrevi gradske tržnice. Oduševljenje čitavim projektom nisu skrivali legendarna britanska modna kritičarka i članica žirija Hilary Alexander kao i drugi član žirija fotograf modnih zvijezda Nicky Johnston, koji je impresioniran i Zagrebom.

Snimanje te popularne britanske emisije realizirano je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i predstavlja dodatnu promociju glavnoga grada Hrvatske mladoj i urbanoj britanskoj publici željnoj novih iskustava, kojoj se i kroz hrvatsku modnu scenu pružaju motivi da dođu i otkriju zašto je Zagreb sve atraktivnije odredište za turiste.


 

Tekst: TZGZ
Foto: wikimedia

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close