Grad ZagrebLifestyle

ZAGREB I TIRANA Bandić došao u posjet Veliaju

Na poziv gradonačelnika Tirane Eriona Veliaja, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić  boravi danas u glavnom gradu Albanije.
Na sastanku u tiranskoj Gradskoj upravi s domaćinom je razgovarao o intenziviranju suradnje dvaju gradova posebno na području upravljanja gradom te na područjima kulture, ekologije i organizacije prometa u mirovanju. Dogovorena je razmjena stručnjaka  iz navedenih područja koja bi se uskoro trebala realizirati.

Na tragu dobrih odnosa dva glavna grada razgovaralo se i o mogućnosti otvorenja Hrvatskog kulturnog centra u Tirani te uspostavi izravne avio linije Zagreb – Tirana budući se Zagreb sve više afirmira kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija ovog dijela Europe.

Nakon sastanka s tiranskim kolegom, gradonačelnik Bandić posjetio je i hrvatsko veleposlanstvo te se susreo s veleposlanicom Republike Hrvatske u Republici Albaniji Nj.E. Sanjom Bujas Juraga.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close