Grad ZagrebLifestyle

ZAGREB I TIRANA Bandić došao u posjet Veliaju

Na poziv gradonačelnika Tirane Eriona Veliaja, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić  boravi danas u glavnom gradu Albanije.
Na sastanku u tiranskoj Gradskoj upravi s domaćinom je razgovarao o intenziviranju suradnje dvaju gradova posebno na području upravljanja gradom te na područjima kulture, ekologije i organizacije prometa u mirovanju. Dogovorena je razmjena stručnjaka  iz navedenih područja koja bi se uskoro trebala realizirati.

Na tragu dobrih odnosa dva glavna grada razgovaralo se i o mogućnosti otvorenja Hrvatskog kulturnog centra u Tirani te uspostavi izravne avio linije Zagreb – Tirana budući se Zagreb sve više afirmira kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija ovog dijela Europe.

Nakon sastanka s tiranskim kolegom, gradonačelnik Bandić posjetio je i hrvatsko veleposlanstvo te se susreo s veleposlanicom Republike Hrvatske u Republici Albaniji Nj.E. Sanjom Bujas Juraga.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close