VijestiScena

ZAGREB Postani/ostani poduzetnik kao druga panel diskusija

Nakon uspješno održane 1. panel diskusije vođene nazivom „Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja“, pozivamo Vas na 2. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik. Panel diskusija održat će se 14. lipnja 2016. godine s početkom u 13.00 sati u Hotelu International, dvorana Adriatic, Miramarska 24, Zagreb, pod nazivom „Značaj učenja za poduzetništvo u razvoju poduzetničkog eko-sustava“, a u organizaciji Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) i Ekonomskog fakulteta Zagreb.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close