VijestiScena

ZAGREB Postani/ostani poduzetnik kao druga panel diskusija

Nakon uspješno održane 1. panel diskusije vođene nazivom „Učenje za poduzetništvo kao spona gospodarstva i obrazovanja“, pozivamo Vas na 2. panel diskusiju u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik. Panel diskusija održat će se 14. lipnja 2016. godine s početkom u 13.00 sati u Hotelu International, dvorana Adriatic, Miramarska 24, Zagreb, pod nazivom „Značaj učenja za poduzetništvo u razvoju poduzetničkog eko-sustava“, a u organizaciji Razvojne agencije Zagreb, Grada Zagreba, Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) i Ekonomskog fakulteta Zagreb.

Panel se organizira u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) koji ima za cilj uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreba kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start-up poduzetništva te učenja za isto. Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet. Suradnik projekta je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL).


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close