Grad ZagrebLifestyle

ZAGREB: Posebna regulaciji prometa na Prilazu kraljičinom zdencu

Zbog izvođenja radova sanacije odrona na Prilazu kraljičinom zdencu, bit će zauzet dio kolnika na navedenoj prometnici u vremenskom razdoblju od ponedjeljka 08. 02. 2016. godine do nedjelje 08. 05. 2016.


Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati po preostalim slobodnim dijelovima kolnika prema privremeno postavljenoj regulaciji prometa.

Za vrijeme predmetnih radova, a za potrebe dovoza građevinskog materijala prometovanje Prilazom kraljičinom zdencu bit će povremeno obustavljano u vremenu od 08,00 sati do 14.00 sati osim u dane vikenda, max 10-15 min.

Sugrađani se mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.


 

Tekst: Grad Zagreb

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close