Scena

ZAGREB Pokrenut prvi akreditirani program Specijalista za nadzor i korporativno upravljanje

Prvi akreditirani program usavršavanja specijalista za nadzor i korporativno upravljanje namijenjen je svim sadašnjim i budućim članovima nadzornih odbora, upravnih vijeća, uprava, članovima društava, revizorskih odbora i svim rukovodećim djelatnicima u samom društvu, ravnateljima te njihovim suradnicima koji žele aktivno sudjelovati u radu i pratiti aktivnosti upravnih odbora i vijeća te obavljati poslove vezane za upravu i nadzorne odbore.


Program se izvodi na EFFECTUS studiju financija i prava kojim je obuhvaćeno pravno, ekonomsko, financijsko i sigurnosno korporativno upravljanje

Progam usavršavanja za poslove Nadzora i korporativnog upravljanja prvi je akreditirani program u Republici HrvatskojIMG_1817 i izvodi se uz odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Agencije za strukovno obrazovanje odraslih. Nakon završenog programa dobiva se Uvjerenje koje se upisuje u radnu knjižicu i Certifikat Nadzora i korporativnog upravljanja te kompetencije za razlikovanje sastava, ovlasti i odgovornosti upravljačkih i nadzornih tijela te se stječu znanja za razumijevanje ekonomski učinkovitog, zakonitog i odgovornog djelovanja u upravljanju društvima uz razumjevanje područja financija i financijskih izvještaja.

Program je obavezan za članove nadzornih odbora i uprava koje imenuje Vlada Republike Hrvatske jer Odluka Vlade RH o uvjetima i postupku za izbor i/ili imenovanje kandidata za članove nadzornih odbora u trgovačkim društvima od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku.

Upiti i prijave zainteresiranih kandidata kao i svi potrebni dokumenti zaprimat će se putem referade EFFECTUSA. Osoba za kontakt: Ivana Krakan, email: [email protected]. Više informacija saznajte na web stranici EFFECTUS-a.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close