VijestiGrad ZagrebTurizam

ZAGREB Ovog vikenda dijele se posljednji primjerci drugog broja The Plitvice Timesa

Turistički magazin The Plitvice Times ovog vikenda dijeli se u centru Zagreba. Svoj broj preuzele su i neke poznate osobe iz javnog života Hrvatske poput Maria Valentića i Minee, a plitvički Times se je našao i u rukama glavnih likova popularne serije Igre prijestolja, pogledajte ovdje. Zanimljive i pozitivne reakcije građana Zagreba te turista, pokazale su kako je ovaj projekt i na terenu vrlo zanimljiv širokoj publici.  Drugi zimski broj time će sutra biti i potpuno podijeljen, a nakladnik najavljuje kako je novi proljetni broj u pripremi i očekuje ga se u drugoj polovici travnja 2019.

Svoje primjerke trenutnog broja besplatno možete nabaviti još sutra od 13 do 17 sati na Trgu Bana Josipa Jelačića i okolnim ulicama.

Podsjetimo, svoje primjerke magazina možete preuzeti i u Turističkog informativnom centru Turističke zajednice Grada Zagreba na adresi Trg Bana Jelačića 11, ali i svim drugim turističkim info centrima u glavnom gradu. Uz to, lokacije distribucije diljem Hrvatske pogledajte ovdje. 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close