Grad ZagrebZdravlje

Zagreb obustavio besplatno testiranje brzim antigenskim testovima

Grad Zagreb privremeno je obustavio program besplatnog testiranja na koronavirus brzim antigenskim testovima zbog, kako je obrazloženo, dobre epidemiološke situacije.


Informacija je objavljena na online platformi https://brzitest.com.hr, na kojoj je prethodno bilo moguće naručiti se na besplatno testiranje za jednu od 12 lokacija domova zdravlja Grada Zagreba.

Gradski ured za zdravstvo u suradnji s domovima zdravlja, kojih je osnivač, taj je projekt pokrenuo krajem studenog prošle godine, pa je tako besplatno antigensko testiranje u Zagrebu počelo u ponedjeljak 23. studenog.

Kada se uspoređuje epidemiološka situacija prije vikenda, jer se za vikend obično provodi manje testiranja, u petak, 20. studenog, Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZZJZ) ”Dr. Andrija Štampar” izvijestio je kako su u Zagrebu u 24 sata potvrđena 624 nova slučaja zaraze koronavirusom, a aktivno je bilo 3406 slučajeva zaraze.

U petak, 2. srpnja, NZJZ je izvijestio o sedam novozaraženih osoba, a aktivna su bila 54 slučaja.

Prema posljednjem covid izvješću, za utorak, 6. srpnja, u Zagrebu je utvrđeno 14 novozaraženih osoba, a trenutno su aktivna 62 slučaja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close