LifestyleTurizam

ZAGREB AUTO SHOW – ove godine veći nego ikad!

Nakon osam godina pauze, na Zagrebačkom velesajmu, od 5. do 10. travnja održat će se međunarodni salon automobila Zagreb Auto Show.

Manifestaciju od gospodarskog i turističkog interesa najavio je na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi gradonačelnik Zagreba Milan Bandić zajedno s pročelnicom Gradskog ureda za gospodarstvo Mirkom Jozić.

Ovo je velika stvar za Zagreb i ja sam jedan od najzadovoljnijih ljudi jer sam među 18 sretnika koji imaju priliku imati auto show u svom gradu koji je nacionalna dragocjenost i projekt od strateškog značenja, naglasio je Milan Bandić.

Voditeljica podružnice Zagrebački velesajam Dina Tomšić istaknula je da će na 70 tisuća kvadratnih metara izložbenog prostora u 14 paviljona i na otvorenom prostoru biti 200- tinjak izlagača.

Na Auto Show- u posjetitelji će moći vidjeti 31 marku automobila, 22 marke gospodarskih vozila, 13 marki autobusa te 6 marki motocikala, a nastupit će i dva proizvođača električnih vozila i motocikala, Rimac automobil i Doking, a najavljene su i tri svjetske vicepremijere te 27 hrvatskih premijera.


Tekst: ZGH

 Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close