Grad ZagrebScena

Zagreb: 2. Dan otvorenog trga

U subotu, 26. rujna 2015. održat će se drugi Dan otvorenog trga. Zamišljen kao događaj koji građanima Zagreba i njihovim gostima nudi uvid u djelovanje različitih kulturnih i obrazovnih institucija smještenih na Trgu maršala Tita. Dan otvorenog trga okupio je prošle godine tisuće Zagrepčana.


Toga dana Trg postaje središte kulture, obrazovanja i umjetnosti, u čemu sudjeluje svih devet institucija s istom adresom: Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Muzička akademija, Akademija dramske umjetnosti, Muzej za umjetnost i obrt, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna, Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO, Hrvatski školski muzej, Rektorat Sveučilišta u Zagrebu i Pravni fakultet. Istodobno otvorivši vrata građanima tijekom cijeloga dana, darovat će im različite programe.


Tekst/slika: FB HNK Zagreb,  hnk hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close