VijestiGrad ZagrebLifestyle

“Zagorkina Grička” protiv socijalne isključenosti žena starijih od 55 godina

Radionica “Zagorkina Grička: otkrijmo je ponovno”, namijenjena ženama starijim od 55 godina iz Zagreba i okolice, održat će se u utorak, 9. listopada u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, najavljuje organizator, Centar za ženske studije.


Radionica će se održati od 16 do 19 sati, a posebno je namijenjena ženama koje žive u samačkim kućanstvima, nezaposlenima i umirovljenicama koje su spremne aktivno sudjelovati u zajedničkom čitanju Zagorkine “Gričke vještice” uz kviz-igre.

Radionica “Zagorkina Grička: otkrijmo je ponovno”, dio je projekta je #Za BITI+54_Na Zagorkinom tragu: baština i inovativnost koji provode Centar za ženske studije, Etnografski muzej iz Zagreba te Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla.

Projekt se provodi od srpnja ove do konca kolovoza iduće godine, najvećim dijelom u Krapinsko- zagorskoj i Ličko-senjskoj županiji te u Zagrebu.

Svrha mu je smanjiti rizik od socijalne isključenosti žena starijih od 55 godina.

Ukupna mu je vrijednost 695 tisuća kuna, a projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 591 tisuću kuna.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je prijaviti se Centru za ženske studije te ponijeti osobnu iskaznicu, predviđeni broj sudionica je 12.

Informacije o sudjelovanju i prijave za sudjelovanje primaju se na telefon Centara 48 72 406 ili na mail [email protected], a moguće je doći i osobno na adresu Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke svakog radnog dana od 11 do 15 sati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: HINA - Hrvatska izvještajna novinska agencija | Foto: wikimedia commona

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close