Vijesti

Zadarski vatrogasac spasio djevojčicu koju je vjetar nosio na madracu prema otvorenom moru

Početkom tjedna, u moru kod Zadra, jedna je djevojčica doživjela ozbiljan incident koji, samo zahvaljujući prisebnosti jednog vatrogasca, nije završio tragično.


O incidentu, ali i herojskom potezu vatrogasca, izvijestili su na Facebook grupi “Vatrogasci – oni su naši heroji” gdje je podijeljen status jednog vatrogasca.

“Danas se odvijala prava drama na plaži u Diklu (ispod Chicaga). Jedna curica je nepažnjom jedne sekunde svojih roditelja, a uz pomoć vjetra, otplutala od obale na madracu. Izgleda smiješno, ali nije… Velikom brzinom se udaljila toliko daleko da nije bilo šanse doplivati do nje. U tom trenu prisebnost i profesionalnost je pokazao Marino Vuković koji je brzom reakcijom veslajući došao do curice. Možda glupo reći spasio je, ali… Ali bolje ne razmišljati što bi bilo s curicom koja ne zna plivati, ima rukavice, plus veliki valovi… Marino, svaka čast“, napisao je jedan vatrogasac u objavi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close