DomLifestyleZdravlje

Zadarski maturanti DONIRAJU BRAŠNO kojima su se trebali gađati iz zabave

U moru zabave i raznoraznih dosjetki za ludovanje, zadarski maturanti odlučili su se izdvojiti na plemeniti način. Dok dobar dio ljudi u Hrvatskoj gladuje, mlade Zadranke i mladi Zadrani odlučili su donirati brašno kojim se inače iz svojevrsnog “folklora” maturanti gađaju ulicama i školama. Na Facebook događaju napisali su sljedeće:

 U utorak 17.svibnja na dan LUDIJADE pozivamo sve maturante generacije 2015/2016 da sve one namirnice s kojima su se mislili gađati, odnesu u Socijalnu Samoposlugu Sv.Frane na poluotoku kod crkve Sv.Frane u jutarnjim satima, tj. od 10 ujutro pa nadalje!!Neka nam ovo bude prva ludijada s kojom bi mogli započeti niz tradicionalnih humanitarnih ludijada koje će uslijediti!!
Pokažite veliko zadarsko srcei budite primjer drugima !!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: novilist.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close