DomLifestyleZdravlje

Zadarski maturanti DONIRAJU BRAŠNO kojima su se trebali gađati iz zabave

U moru zabave i raznoraznih dosjetki za ludovanje, zadarski maturanti odlučili su se izdvojiti na plemeniti način. Dok dobar dio ljudi u Hrvatskoj gladuje, mlade Zadranke i mladi Zadrani odlučili su donirati brašno kojim se inače iz svojevrsnog “folklora” maturanti gađaju ulicama i školama. Na Facebook događaju napisali su sljedeće:

 U utorak 17.svibnja na dan LUDIJADE pozivamo sve maturante generacije 2015/2016 da sve one namirnice s kojima su se mislili gađati, odnesu u Socijalnu Samoposlugu Sv.Frane na poluotoku kod crkve Sv.Frane u jutarnjim satima, tj. od 10 ujutro pa nadalje!!Neka nam ovo bude prva ludijada s kojom bi mogli započeti niz tradicionalnih humanitarnih ludijada koje će uslijediti!!
Pokažite veliko zadarsko srcei budite primjer drugima !!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: novilist.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close