AutomotoZadarska županija

Zadarska policija uhvatila vozače koji su na autocesti jurili čak 263 i 251 km/h

DIVLJACI NA CESTI

Zadarska policija je proteklog vikenda provela pojačane kontrole na cestama pri čemu su poduzeli 102 represivne mjere.


Iz Policijske uprave zadarske su izvijestili da je u nedjelju oko 10.00 sati na autocesti A1 kod čvora Zadar 1, službeni presretač zaustavio 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom marke Chrysler 300c brzinom od 263,6 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 14 sati u blizini odmorišta Pristeg zaustavljen je i 50-godišnji slovenski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes S coupe brzinom od 251 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Izdan mu je prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000 kn te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close