AutomotoZadarska županija

Zadarska policija uhvatila vozače koji su na autocesti jurili čak 263 i 251 km/h

DIVLJACI NA CESTI

Zadarska policija je proteklog vikenda provela pojačane kontrole na cestama pri čemu su poduzeli 102 represivne mjere.


Iz Policijske uprave zadarske su izvijestili da je u nedjelju oko 10.00 sati na autocesti A1 kod čvora Zadar 1, službeni presretač zaustavio 45-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom marke Chrysler 300c brzinom od 263,6 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Nešto kasnije, oko 14 sati u blizini odmorišta Pristeg zaustavljen je i 50-godišnji slovenski državljanin koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes S coupe brzinom od 251 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h. Izdan mu je prekršajni nalog uz novčanu kaznu od 5.000 kn te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od mjesec dana.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close