Glazba

Zadarska klapa Munita predstavlja ljetni singl “Kako je loše kuhala”

Zadarska klapa Munita predstavlja novu pjesmu i spot pod nazivom Kako je loše kuhala.


Ovog puta Munita donosi nešto posve novo u odnosu na njihov uobičajeni zvuk – ritmičnu, energičnu pjesmu šaljivog tona i bogatog aranžmana. Autor je član klape Vjekoslav Šuljić, koji potpisuje glazbu i tekst, aranžman je ponovno plod suradnje s vrhunskim aranžerom Ivanom Popeskićem, a Ivan Pešut nadahnuto je obogatio pjesmu gitarskim dionicama.

Spot je djelo redateljskog dvojca Davor Strenja/Damir Matešić, a u spotu se, osim članova klape, pojavljuju poznati Zadrani – glumica zadarskog HNK Žana Bumber, frontman grupe Sexymotherfuckers, Ivo Petrić te Enio Meštrović, poznati zadarski performer. Spot je sniman na dvije lokacije: na Bokanjcu – u dvoru i kući Meštrovića, najstarijeg živućeg prezimena na Bokanjcu, dok je sama kuća u vlasništvu 102-godišnjeg Krševana Meštrovića, ali i na kultnom zadarskom sportskom igralištu Mornarica.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Davor Strenja

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close