Turizam

Zadar iz zraka: Tamo gdje hrvatska kultura počinje

Kampanja Turističke zajednice svim raspoloživim sredstvima već sad cilja na brojne strance serijom videa i promidžbenih akcija kako bi ponovili rekordnu sezonu. Uz ovakve kadrove teško da će bilo tko odbaciti mogućnost da otkrije Hrvatsku, jer savršeni kadrovi prekrasne prirode, kulturne baštine i detalja iz svakodnevnog života osvajaju na prvu.


Nakon što smo objavili video koji u minuti prikazuje najljepše od nevjerojatne Slavonije, red je došao i na kolijevku hrvatske kulture, Dalmaciju i Zadar. Od Velebita, preko kanjona i polja, ovaj video nas vodi u okolicu ovog dragulja Mediterana i na kraju u središte grada, koje je već osvojilo mnoga srca, a vjerujemo da će ih nakon ovih kadrova biti još jako puno.

https://youtu.be/qshvdX3tuy0


Tekst: punkufer.dnevnik.hr

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close