Scena

Zabranjeno pušenje predstavili spot za pjesmu “Klasa optimist”

U novom, petom spotu s albuma Radovi na cesti grupe Zabranjeno Pušenje za pjesmu Klasa optimist, zvijezde Nadrealista i Audicije izvode vratolomije u kanjonu Neretve, pokušavajući osvojiti mlade sponzoruše, ne shvaćajući da one ne slušaju rock nego narodnjake.


Zabranjeno Pušenje je snimilo novi spot, peti po redu s albuma Radovi na cesti. Spot za pjesmu Klasa optimist prikazuje napore skupine starih rokera u zavođenju mladih sponzoruša, a dečki iz benda spot su okarakterizirali kao “komični, pseudo-akcijski spot s tužnim hepiendom”.

Zenit Đozić, Haris Burina, Sejo Sexon te prekrasne manekenke Mija Šego, Dajana Vrećo i Andrea Šarac (miss BiH 2009.) nasmijat će vas do suza situacijama u kojima su se našli.

Prekrasne kadrove Neretve, Mostara i Boračkog jezera snimali su poznati BH majstori fotografije iz Multimedijalnog studija Spektroom Nikola Blagojević i Amer Beganović, dok je kamerom na dronu upravljao Aldin Kadić.

Pročitajte više na net.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close