VijestiZdravlje

Zaboravite ove mitove o oralnom seksu

Oralni seks još uvijek je obavijen nekim krivim vjerovanjima i zabludama na koja bismo konačno trebali zaboraviti. Otkrivamo 3 najveća mita o oralnom seksu koja želimo ostaviti u prošlosti


MIT 1: Od oralnog seksa ne može se dobiti spolno prenosiva bolest
Jedan od najraširenijih mitova o oralnog seksu je taj da kod ovakvog oblika seksa postoji manji rizik od dobivanja spolno prenosive bolesti. S obzirom da se i tijekom oralnog seksa razmjenjuju tjelesne tekućine, i rizik od prenošenja spolnih bolesti je velik.

Štoviše, mogu se prenijeti spolne bolesti i infekcije koje se mogu manifestirati i u obliku bijelog mjehura na području usana koji se liječi antibioticima.

MIT 2: Tijekom oralnog seksa ne može se koristiti kondom
Istraživanja su pokazala da većina ljudi ne koristi kondom tijekom oralnog seksa, a neki su odgovorili da ga smatraju potpuno nepraktičnim u tu svrhu. A upravo su prezervativi s okusima osmišljeni za korištenje tijekom oralnog seksa, ali većina parova još uvijek nije svjesna toga.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: mycampusjuice.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close