Moda

Zablude o trapericama morate odmah zaboraviti

Ako ste jedna od onih žena koja traga za besprijekornim krojem, prije nego krenete u kupovinu, doznajte kojih 5 najčešćih zabluda o trapericama morate odmah zaboraviti


1. Skinny model traperica mogu nositi samo mršavice
Iako je prijevod za skinny ‘mršavo’, to ne znači da ovaj model pristaje samo manekenkama. Dapače, traperice koje se priljubljuju uz nogu mogu nositi baš svi.
Tajna se krije u boji i visini struka, obući, ali i komadima s kojim ćete ih kombinirati. Žene punije građe mogu ih ‘isfurati’ uz tuniku ili dugačku košulju, a za izduljivanje figure savršeno će se stopiti s parom elegantnih štikli.

2. Dizajnerske (skupe) traperice su najkvalitetnije i najbolje pristaju
Kako bi opravdali visoke cijene dizajneri i popularni brendovi često svoje modele ističu kao najtraženije i najpopularnije u sezoni.

No, važno je uzeti u obzir da je svako tijelo različito te samim time zahtijeva i drugačiji kroj. Važno je pronaći onaj koji savršeno pristaje vašem tijelu, svakodnevnim potrebama i karakteru. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close