Sport

ZA VRIJEME GRADNJE NOVOG STADIONA Modri će igrati u Kranjčevićevoj i – Osijeku

Iz Maksimirske 128 još jednom je stigla najava da je Dinamo spreman krenuti u projekt izgradnje novog stadiona, ako Grad Zagreb nije spreman za rješavanje tog problema. »Modri«, naime, već godinama upozoravaju na nedostatak infrastrukture koje bi zadovoljila sve standarde koje propisuju FIFA i UEFA, ali njihovi vapaji ne postižu nikakav efekt, piše Novi list.


Zbog toga su u zadnje vrijeme počeli razmišljati u ulaganje vlastitih sredstava u odgovarajući objekt.

-Sve potrebne standarde smo predali gradskoj upravi. Ako Grad Zagreb to ne bude mogao napraviti, spremni smo se uhvatiti u koštac s problemom izgradnje, ali uz preduvjet da taj stadion pravno-imovinski bude vraćen Dinamu, odnosno da klub opet vlasnik stadiona, kao što je bio do 1992. godine – poručio je Mirko Barišić, predsjednik Dinama, ispred klupske Skupštine.

Prema njegovim riječima, novi stadion bio bi sagrađen na mjestu sadašnjeg, u Maksimiru, a sve skupa moglo bi trajati četiri godine.

-U tom razdoblju morali bismo morali riješiti pitanje gdje će Dinamo u međuvremenu igrati. Utakmice prvenstva i Kupa vjerojatno bi preselili na stadion u Kranjčevićevoj ulici, a one međunarodne mogli bismo igrati u Osijeku jer tamo bi novi stadion do tada trebao biti sagrađen – zaključio je Barišić.

Donosi Novi list.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close