Ličko-senjska županijaSport

ZA TRENERE I SPORTAŠE U utorak radionice i predavanja iz sportske psihologije

U utorak 6. listopada 2020. godine Kulturno Informativni Centar Gospić organizira radionice/predavanja iz područja sportske psihologije.


Voditeljica radionica/predavačica je profesorica psihologije Vesna Hude koja djeluje kao dječji i sportski psiholog. Tema radionice/predavanja za trenere i sportaše jest: Kako povećati samopouzdanje?

Što je samopouzdanje i kako izgledaju samopouzdani sportaši? Može li se samopouzdanje povećati? Kako? Na što se sportaši mogu usmjeriti kako bi povećali šansu za uspjeh, više uživali i osjećali se zadovoljnije u sportu? Na ova i brojna druga pitanja odgovore možete saznati na radionicama za sportaše i trenere u KIC-u Gospiću.

“Uvježbat ćemo i nekoliko tehnika koje im mogu pomoći da postanu svjesniji svojih osjećaja, misli i ponašanja u trenažnim i natjecateljskim situacijama, bilo da se radi o uspješnim ili neuspješnim nastupima. Na taj način će vidjeti što bi bilo dobro mijenjati u situacijama kada osjećaju pritisak, loše igraju ili izvode što se od njih očekuje, a željeli bi pokazati ono najbolje u tom trenutku. Za to su im potrebne određene vještine koje ćemo na radionicama razvijati. Poželjno je učiti i uvježbavati strategije za jačanje samopouzdanja (prepoznavanje vlastitih snaga i dosadašnjih uspjeha, sudjelovanje u situacijskom treningu, pozitivni samogovor, vizualizaciju i mnoge druge)”, poručuju organizatori.

Raspored radionica:

1. Radionica/predavanje za SPORTAŠE (uz prisustvo trenera) – 1. grupa
Vrijeme održavanja: 15:45-16:30 h

Pauza 15 min

2. Radionica/predavanje za SPORTAŠE (uz prisustvo trenera) – 2. grupa
Vrijeme održavanja: 16:45-17:30 h

Pauza 15 min

3. Radionica/predavanje za SPORTAŠE (uz prisustvo trenera) – 3. grupa
Vrijeme održavanja: 17.45 – 18.30 h

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close