Film i TVLičko-senjska županija

Za svoju “Večeru za 5 na selu” Božana je osvojila 39 bodova: „Sve mi je bilo jako fino!”

VEČERA ZA PET NA SELU

U ‘Večeri za 5 na selu’ lička se ekipa ponovno okupila u mjestu Rudanovac, gdje je u utorak kuhao Tomislav, a danas je ondje goste dočekala njegova supruga Božana.


Za njih je pripremila predjelo naziva Male krafnice, glavno jelo Riječna brza pjegica i desert Slatka Una.

Gostima su se svidjeli uštipci za predjelo, pastrva je također svima bila odlična, baš kao i štrudla sa sirom, što je rezultiralo sjajnim ocjenama – Božana je dobila tri desetke i jednu devetku! Malo obiteljsko natjecanje završilo je na najbolji način jer su supružnici Draženović pokazali da su sjajni domaćini i dobri kuhari te samo za nijansu lošiji od trenutačno vodećih Sonje i Marinka.

Na dočeku je domaćica dočekala goste s aperitivom i nazdravili su za ugodno druženje, a kad su popili rakije, došlo je vrijeme za predjelo – uštipke s umacima. „Sve mi je bilo jako fino i sve sam smazala. Predjelo je bilo odlično“, rekla je Dijana, a Sonji se najviše svidio namaz sira i hrena. Marinku je također bilo odlično, a Tomislav je tražio repete.

Tomislav je pomogao svojoj supruzi da posluži pastrvu i komentirao je kako izgleda jako lijepo te da ga jako zanima okus. „Kad sam probala, bilo mi je još bolje nego što je izgledalo. Bilo je odlično začinjeno“, rekla je Dijana, a s njom se složila i Sonja. „Riba, krumpir i blitva bili su po mom guštu, jedino bih dodao još malo češnjaka u blitvu“, rekao je Tomislav.

Za desert je Božana poslužila savijaču sa sirom, a kako joj nisu uspjele kore, morala je koristiti kupovne. „Štrudla je bila fina, dovoljno slatka, osjetila se limunova korica“, rekla je Dijana, a Sonja nastavila: „Vidjelo se da je tijesto dobro.“ Tomislavu i Marinku također je bio fin desert.

Poslije večere došao je red na glazbu, gosti su zaplesali i zapjevali, a zatim je uslijedilo ocjenjivanje. Dijana, Sonja i Tomislav Boženi su dali desetku, a Marinko devetku.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close