Ličko-senjska županijaKarijeraIzdvojenoPromo

ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA Grad Novalja plaćati će doprinose za radnike

NOVALJA FINANCIRA DOPRINOSE

Grad Novalja najavio je mjeru potpore za očuvanje radnih mjesta zbog posebnih okolnosti uzrokovanih koronavirusom COVID – 19.


Usporedno sa paketom gospodarskih mjera Vlade RH koje se odnose na zadržavanje radnih mjesta u sektorima koji su najugroženiji ovom krizom, Grad Novalja najavio je Mjeru potpore za očuvanje radnih mjesta, koja će nadopunjavati Mjeru Vlade RH.

Grad Novalja financirati će doprinose na plaću po svakom zaposlenom radniku.

Mjeru mogu koristiti poslodavci pogođeni učincima koronavirusa COVID 19 u: djelatnostima pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane i pića, kao i poslodavci koji ne mogu obavljati djelatnost sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Visina subvencije bit će jednaka iznosu doprinosa na plaću po svakom djelatniku, ali do maksimalnog iznosa isplaćenih doprinosa za mjesec veljaču 2020. Pravo na subvenciju imati će svi subjekti koji koriste mjeru Vlade RH, a koji obavljaju djelatnost na području Grada Novalje, dok je kao razdoblje i trajanje potpore naveden period od 1. ožujka 2020. godine i dalje, a najduže do tri mjeseca.

Sve detaljne informacije će biti objavljene najkasnije do petka, 27. ožujka.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close