Ličko-senjska županijaZdravljeIzdvojeno

ZA JOSIPA Rotary club Gospić poziva na humanitarnu predstavu u izvedbi kazališta Kerempuh

Malo više od mjesec dana preostalo je do završetka prve humanitarne akcije Rotary cluba Gospić.


Cilj akcije pod nazivom “Rotary club Gospić za Josipa” je bio skupiti 156.000 kuna za Josipovu rehabilitaciju u Poliklinici Glavić. Iz Rotary cluba Gospić kažu da se akcija uspješno privodi kraju, a Josip je već 3 tjedna u poliklinici i naporno vježba.

Za kraj akcije, u  ponedjeljak 17.ožujka u 20 sati Rotary club Gospić organizira humanitarnu predstavu, a bit će prikazana komedija “Traži se novi suprug” u izvedbi kazališta Kerempuh.

Izabrali smo komediju jer i smijeh je terapija svima potrebna. Ujedno se zahvaljujemo svim donatorima širom Hrvatske-Zagreb, Gospić, Nova Gradiška,Otočac, Korenica, Čakovac, Den Haag, Kraljevica, Tomislavgrad… Hvala Poliklinici Glavić i glumcima Kazališta Kerempuh, poručili su iz Rotary cluba Gospić.

Ulaznice za predstavu bit će u prodaji od 16. veljače u Pučkom otvorenom učilištu ili direktno kod članova Rotary cluba Gospić.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close