Karlovačka županijaSport

Za Europski kup u Karlovcu do sada se prijavilo više od 400 natjecatelja iz 13 država!

EUROPEAN CUP KARLOVAC OPEN 2021

European Cup Karlovac Open 2021 još jednom pokazuje da se radi o jednom o najprestižnijih natjecanja u kickboxingu u cijelom svijetu.


Unatoč pandemiji COVID 19 koja je uzdrmala sve pore društva, za Europski kup u Karlovcu do sada se prijavilo više od 400 natjecatelja iz 13 država, dok se očekuje nastup natjecatelja iz više iz 30 država.

Zahvaljujući Središnjem državnom uredu za sport, prošle 2020. godine, dobivenim sredstvima od natječaja za velike sportske priredbe, organizatori su uspjeli podići razinu natjecanja na najveće moguće razine. Pomaknuti su svi rekordi i okupilo se 2.250 natjecatelja iz čak 40 država svijeta. Rezultat prošlogodišnjeg eventa je izuzetna popularnost Europskog kupa, pa su se za ovogodišnje izdanje Europskog kupa, do sada, prijavili 131 Izraelac, 120 Bugara, 9 Brazilaca, 9 Egipćana, 18 Rumunja, oko 100 Hrvata, 25 Moldavaca, nešto Talijana, Austrijanaca i Slovenaca.

Ove godine Europski kup, nakon prošlogodišnjeg pozitivnog izvješća prihvaćenog od Središnjeg državnog ureda za sport, potpuno opravdano, ponovno očekuje potporu putem natječaja za organizaciju međunarodnih natjecanja, budući se radi o najbrojnijem međunarodnom borilačkom natjecanju u Hrvatskoj, javlja Karlovački.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close