Tech

YouTube bi konačno trebao izgubiti dugačke reklame

 YouTube bi konačno trebao izgubiti dugačke (30 sekundne) reklame, koje nije moguće prekinuti. Iz tvrtka tvrde kako to čine zbog korisnika koji su poprilično bili izritirani, analitičari pa tvrde kako Facebookov ulazak na tržište video servisa ipak počinje dizati prašinu


“U sklopu ovog razvoja, od 2018. godine odlučili smo prestati s podrškom 30-sekundnih reklama. Fokusirat ćemo se na formate koji bolje djeluju za potrošače i oglašivače istovremeno”, izjavio je Google. U travnju prošle godine YouTube je uveo format reklame od šest sekundi koji nije bilo moguće preskakati.

“YouTube je konačno shvatio da potrošači ne vole takve reklame. Na kraju krajeva, ako radite kreativne filmiće koji će uhvatiti pažnju potrošača, ne morati brinuti ni o čem”, izjavio je za Campaign Andrew Peake, direktor agencije VCCP.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close