Scena

Yoko Ono: “Nisam ništa imala s razlazom Beatlesa.”

Yoko Ono, udovica Johna Lennona, ponovno je u 83. godini odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju, a odgovor je i dalje isti: Ne, nije izazvala razlaz Beatlesa.


Glazbenica rođena u Japanu osvrnula se na svoju karijeru u američkom časopisu specijaliziranom za slavne US Weekly.

U članku pod naslovom ‘”5 stvari koje ne znate o meni”, 24. odgovor glasi: “Nisam ništa imala s razlazom Beatlesa. I smatram da je Paul McCartney prilično simpatičan momak.”

Razlozi koji su naveli skupinu iz Liverpoola da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavatelja i povjesničara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Yoko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom.

John Lennon i Yoko Ono susreli su se 1966. te potom postali ljubavni i umjetnički par.

Yoko Ono je također navela da joj John Lennon, kojega je u New Yorku 1980. ubio poremećeni muškarac, nedostaje svakog dana.

Više čitajte na jutranji.hr


 

Foto: wikimedia commons

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close