AutomotoKontinentalniTurizamIzdvojeno

WRC CROATIA RALLY Četiri etape prestižnog natjecanja vozit će se u Karlovačkoj županiji!

U TRAVNJU 2021.

Prestižno svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally svoje će etape voziti i na području Karlovačke županije.


Ovo će se natjecanje po prvi puta održati u Republici Hrvatskoj i to u trajanju od četiri dana, a u dva dana programa bit će uključeno i područje Karlovačke županije. Tako će se u petak 23. travnja voziti etape Jaškovo – Mali Modruš Potok te Pećurkovo Brdo – Mrežnički Novaki. Drugog dana, u subotu 24. travnja, na rasporedu su etape Krašić – Vrškovac kod Ozlja te Vinski Vrh – Duga Resa.

O tome su na jučerašnjem pripremnom sastanku županicu Martinu Furdek Hajdin i suradnike izvijestili predstavnici organizatora ovog natjecanja u Hrvatskoj, direktor natjecanja Željko Štefanić i tajnik natjecanja Dino Deljkić. Na sastanku u Uredu župana prezentirano je  natjecanje, raspored etapa te je zatražena logistička potpora od strane Karlovačke županije.

Sastanku su još nazočili i vatrogasni zapovjednik VZKŽ Goran Franković, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije Perica Vucelić, ravnatelj ŽUC-a Karlovac Stjepan Turković i direktor Turističke zajednice Karlovačke županije Željko Fanjak, čije će službe davati potporu u organizaciji i provođenju natjecanja na terenu.

Svjetsko rally prvenstvo je planetarno popularan sportski događaj kojeg uživo te putem televizijskih prijenosa, reportaža i ostalih medijskih sadržaja prate milijuni gledatelja širom svijeta i odlična su prilika za promociju Karlovačke županije i Republike Hrvatske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Karlovačka županija | Foto: Croatia Rally / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close