WINNETOU POD ZVIJEZDAMA U Plitvičkim dolinama sutra kino projekcija kod kule

LIKACLUB

Jedan od filmova s najljepšim kulisama Hrvatske dolazi pod zvijezde kod kule u Drežniku!


U sklopu manifestacije “Legende Plitvičkih Dolina”, u subotu 29. lipnja posjetitelji će imati priliku pogledati film “Winnetou: The Last Shot” iz 1965. godine, koji je sniman na području nacionalnih parkova Plitvička jezera, Paklenica, Krka, te Velebita, Zrmanje i mnogih drugih prirodnih ljepota Lijepe naše.

Nadaleko poznat kao jedan od prvih filmova koji je Hrvatsku postavio na mapu filmskih lokacija, osim spektakularnih akcijskih scena, donio je i kadrove netaknutih hrvatskih krajeva. Iako je od snimanja prošlo više od 50 godina, Winnetouove avanture i dalje intrigiraju veliki broj obožavatelja starije i mlađe dobi, koji su poklonici napetih priča o kaubojima i Indijancima.

I dan danas, mnogi fanovi Winnetoua, posebno s njemačkog govornog područja, rado dolaze u Hrvatsku posjetiti lokacije snimanja kako bi i sami osjetili djelić hrvatskog “Divljeg zapada”.

Projekcija filma počinje u 21.30 sati kod kule Starog grada Drežnika. Prizori koji oduzimaju dah, obilje akcije, i pod okriljem zvijezda – upustite se i vi u pustolovinu s Winnetouom!

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: Youtube/screenshot

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u