Glazba

WHITE CHRISTMAS Novi spot Marije Vidović kao najbolji uvod u božićni tjedan

Novi singl i spot White Christmas sopranistice Marije Vidović treći je službeni singl s njenog prvog albuma Christmas Classics i najljepši uvod u božićni tjedan.


Iako je posve sigurno da će ovaj Božić po mnogo čemu biti drugačiji, ostaje nam osjećaj koji u nama budi najradosniji kršćanski blagdan, a vjera u ljubav i zajedništvo baš zbog toga će biti jača nego ikad.

Zagrli Božić, od srca do srca, od mjesta do mjesta, širom svijeta, ujedinimo se u ljubavi. Neka ljubav Božića ispuni Vaša srca radošću, suosjećanjem, mudrošću, mirom, utjehom i nadom. Sada, više nego ikada trebamo probuditi ljudskost jedan u drugome i biti tu jedni za druge s ljubavlju. Svaki put kad smo ljubazni, svaki put kad smo suosjećajni, svaki put kad smo podrška bližnjemu i kad smo velikodušni, Božić je. Neka te male stvari zauzimaju najveće dijelove našega života”, poručuje Marija Vidović.

Ova godina zbližila je cijeli svijet u istoj nevolji i borbi protiv istog problema. Zato upravo male stvari, poput glazbe, lijepe riječi i dobrih dijela bude nadu i vjeru da ćemo svi zajedno lakše preproditi sve probleme i uvijek biti spremni pomoći kad zatreba.

Godina 2020. stavila je čovječanstvo na veliku kušnju. Mnoge su obitelji doživjele tugu, gubitak i zbunjenost, drugi su se ponovo pronašli, ali za sve dolazi vrijeme nade, puno novih perspektiva i nove snage. Ovaj album želi dati svoj doprinos, i Vama i Vašoj obitelji donijeti radost i nadu u vaš dom ovim uspješnim izborom božićnih pjesama koje je otpjevala zanosna sopranistica Marija Vidović”, napisao je u predgovoru izdanja prof. Dr.h.c. KS. Francisco Araiza, Marijin mentor.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close