Tech

WhatsApp usvojio još jednu novu funkciju, stiže nova verzija sa specijalnim funkcionalnostima

Emoji, animirani GIF-ovi i naljepnice odličan su način za dodavanje zabavnih poruka u komunikaciji bilo da se radi o društvenim mrežama, porukama ili komentiranju  na statusima, grupama i drugim dijelovima ove mreže. Sve to već imamo dostupno u WhatsAppu, ali nemamo animirane naljepnice. Barem još neko vrlo kratko vrijeme, piše ezadar.rtl.hr.


U najnovijoj beta  verziji WhatsAppa  2.20.10., pojavile su se animirane naljepnice. Razlikuju se od standardnih  u tome što izvode određene pokrete i  time postaju  vizualno atraktivnije. Vrijedi napomenuti da su se obične naljepnice pojavile u tek u listopadu 2018. godine. U to su vrijeme Telegram i Viber već imali takvu funkciju.

U početnoj fazi kao korisnici imat ćemo pristup do pet različitih  kategorija animiranih naljepnica, a  vremenom će ih biti sve više i više. Što se tiče internetskog prometa, praktički uopće ne utječu na podatkovnu tarifu, zbog čega ih možete u potpunosti koristiti čak i za vrijeme roaminga. Prema web stranici WABetaInfo, naljepnice se mogu razlikovati od države do države.

Sada još samo čekamo da se Facebook, WhatsApp i Instagram spoje u jednu, društvenu aplikaciju, što nam se nimalo ne sviđa iako se to polako događa iza kulisa.

Donosi ezadar.rtl.hr.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close