Tech

WhatsApp usvojio još jednu novu funkciju, stiže nova verzija sa specijalnim funkcionalnostima

Emoji, animirani GIF-ovi i naljepnice odličan su način za dodavanje zabavnih poruka u komunikaciji bilo da se radi o društvenim mrežama, porukama ili komentiranju  na statusima, grupama i drugim dijelovima ove mreže. Sve to već imamo dostupno u WhatsAppu, ali nemamo animirane naljepnice. Barem još neko vrlo kratko vrijeme, piše ezadar.rtl.hr.


U najnovijoj beta  verziji WhatsAppa  2.20.10., pojavile su se animirane naljepnice. Razlikuju se od standardnih  u tome što izvode određene pokrete i  time postaju  vizualno atraktivnije. Vrijedi napomenuti da su se obične naljepnice pojavile u tek u listopadu 2018. godine. U to su vrijeme Telegram i Viber već imali takvu funkciju.

U početnoj fazi kao korisnici imat ćemo pristup do pet različitih  kategorija animiranih naljepnica, a  vremenom će ih biti sve više i više. Što se tiče internetskog prometa, praktički uopće ne utječu na podatkovnu tarifu, zbog čega ih možete u potpunosti koristiti čak i za vrijeme roaminga. Prema web stranici WABetaInfo, naljepnice se mogu razlikovati od države do države.

Sada još samo čekamo da se Facebook, WhatsApp i Instagram spoje u jednu, društvenu aplikaciju, što nam se nimalo ne sviđa iako se to polako događa iza kulisa.

Donosi ezadar.rtl.hr.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close