VijestiTech

WhatsApp uskoro dobiva novu zanimljivu funkciju

Testna verzija WhatsAppove aplikacije otkriva da će i ovaj servis za poruke, kojeg koristi više od milijardu ljudi, uskoro dobiti podršku za slanje novca među korisnicima.


Fotografije koje su procurile otkrivaju da se testira transfer između bankovnih računa uz UPI (Unified Payments Interface), mobilni sustav naplate kojeg vodi indijska središnja banka. To sugerira i da bi slanje novca prvo trebalo biti dostupno indijskim korisnicima WhatsAppa, kojih ima oko 200 milijuna. Prve fotografije objavio je blog WABetaInfo, koji prati sve novosti o opcijama koje se trenutno testiraju, prenosi Telegraph.

Nije poznato kad bi ovakav sustav trebao stići na naše malo tržište.

“Indija je važno tržište za WhatsApp i shvaćamo kako i mi možemo dati svoj doprinos ‘digitalnoj Indiji’. Istražujemo kako bi mogli surađivati s tvrtkama koje dijele tu vizuju i slušamo što nam korisnici govore” – rekli su šturo iz WhatsAppa ne otkrivajući kad bi ovaj sustav mogao zaživjeti u praksi. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: unsplash.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close