VijestiGrad ZagrebScena

Warm-up vikend 8. Fantastic Zagreb Film Festivala završava otvaranjem multimedijalne izložbe u tunelu Grič!

Najveći žanrovski i jedan od najatraktivnijih filmskih festivala u regiji Fantastic Zagreb Film Festival na radost brojnih filmofila, obožavatelja fantastike i srodnih žanrova ove godine donosi spektakularne naslove koje će ljubitelji sedme umjetnosti imati priliku prvi put vidjeti na velikom platnu, i to na fantastičnoj Ljetnoj pozornici Tuškanac!


Warm-up vikend, koji traje od 21.6. do 24.6. donio je četiri fantastična filma, a završava se otvaranjem izložbe LUMINAR, koja traje od 24.6. do 12.7. u Tunelu Grič!

Veronika (Veronica, Španjolska 2017.) nastala prema misterioznom nikad riješenom policijskom slučaju iz 1991. godine jezovita je španjolska horor drama o igri koja se pretvori u stravičnu stvarnost. Kada one koje ste pozvali zaista i dođu i ne žele se vratiti odakle su došli, Ne bez vas. Pogledajte film u nedjelju u 21:15 na fantastičnoj ljetnoj pozornici Tuškanac u šumskom okruženju koje ovoj napetoj priči daje dodatnu dimenziju strave!

Japanski animirani film Mary i vještičin cvijet zbog kišnog je petka pomaknut na utorak, 26.6. u 21:15h. Ovu predivnu animiranu fantasy avanturu potpisuje Hiromasa Yonebayashi koji je zanat brusio u legendarnom japanskom anime studiju Ghibli. Mladi Yonebayashi (čiji je prethodni film When Marnie Was There bio 2014. bio nominiran za Oscara) stvorio je vizualno impresivnu priču o djevojčici Mary koja zahvaljujući magičnom cvijetu i letećoj metli završava u školi za vještice i čarobnjake kojom odaje počast fantastičnom svijetu Ghibli junaka i avantura!

Uz filmski program ove godine pripremili smo i atraktivnu izložbu LUMINAR talentiranog umjetnika, filmskog redatelja i majstora specijalnih efekata Paola Gentilinija. Izložba se u Tunelu Grič otvara 24. lipnja i traje do 12. srpnja, a ulaz je slobodan. Ne propustite ‘uroniti’ u ovu jedinstvenu izložbu filmske čarolije i vizualno impresivnu multimedijalnu interaktivnu avanturu fantastične atmosfere!

Osmo izdanje Fantastic Zagreba održava se od 28. lipnja do 8. srpnja. Znanstvena fantastika, trileri, fantasy, kultni žanrovski klasici, horori, anime, dječji program i dodatna iznenađenja očekuju sve filmofile, ljubitelje žanrovskog filma i zagrebačku publiku na spektakularnoj otvorenoj Ljetnoj pozornici Tuškanac!

 

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close