GlazbaVijesti

Walter NeNo Neugebauer novom pjesmom odao počast Gradu heroju

PJEVAJ MI O VUKOVARU

Walter NeNo Neugebauer i prijatelji predstavljaju pjesmu “Pjevaj mi o Vukovaru” uoči obilježavanja tri desetljeća pada Vukovara.


Glazbu za emotivnu skladbu potpisuje Walter, Tin Jelavić napisao je tekst, a Hrvoje Grga Grčević aranžman.

Pjesma je čekala tjedan u kojem se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata te Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje kako bi Walter dao svoju posvetu Gradu heroju.

“Glazbom se bavim 60-tak godina, ali reakcije koje sam doživio vezano uz pjesmu ‘Pjevaj mi o Vukovaru’ bile su snažne I dirljive. U tom trenutku sam shvatio da je rođena velika pjesma, pjesma kakva se ne rađa često, pjesma posvećena Gradu heroju i da će ona ostati za sve vjeke vjekova. To su mi potvrdile sve reakcije i komentari nakon promocije videospota. Velika mi je čast, da sam ja kao purger, pravi Zagrepčanin, s mojim prijateljem, tekstopiscem za ovu pjesmu, Tinom Jelavićem, upravo na 30-tu godišnjicu stradavanja Vukovara o dati svoj obol toj grandioznoj obljetnici. Neka nam vječno živi naša Hrvatska” – navodi Walter.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close