DomGrad ZagrebLifestyle

Vrtići u Zagrebu dobili službenu web stranicu

Baš sve podatke i novosti u vrtićima roditelji  mogu doznati na novoj službenoj stranici Dječjih vrtića Grada Zagreba www.vrtici.zagreb.hr.


Tako roditelji na jednom mjestu mogu pronaći podatke o cijeni, novostima te slobodnim mjestima u svakom vrtiću, što će olakšati postupak traženja slobodnog mjesta podstanarima i onima koji planiraju preseljenje jer u samo nekoliko klikova mogu vidjeti gdje mogu upisati svoju djecu, piše Večernji list.

Privatni i vjerski vrtići su također dostupni

Ali, izuzev gradskih vrtića, na stranici se nalaze i podaci o privatnim i vjerskim vrtićima te obrtima dadilja čije programe sufinancira Grad.Tako će roditelji prateći službenu stranicu dobiti i informaciju o obvezama koje trebaju ispuniti, kao što je predaja službenih potvrda o prihodima za 2015. godinu koju svi moraju predati do kraja ožujka, a na temelju koje se određuje cijena vrtića.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: zagreb.info | Foto: beyondthecarseat

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close