VijestiZdravlje

Vrste poljubaca koje trebamo izbjegavati

Poljubac između muškarca i žene može otkriti puno o njihovom odnosu i osjećajima. I dok onaj sočni (francuski) opisuje strast i žudnju, nježni i dugi (usne na usne) snažnu ljubav, postoje i takozvani “hladni” poljupci koje bi svi parovi trebali izbjegavati


Rutinski poljubac
Poljubac s vrata, odnosno onaj koji pri ulasku u stan ili na dogovorenom susretu već refleksno i bez osjećaja uputite partneru zapravo se uopće ne računa. Takav poljubac opisuje naviku i ima jednaki učinak kao i obični pozdrav “bok!”

Sljedeći puta kada se nađete s partnerom sjetite se ovih riječi i pokušajte se barem na sekundu ili dvije zadržati na partnerovim usnama i odmah ćete osjetiti jedan mali, ali slatki osjećaj ugode na kojem će vam i partner biti zahvalan.

Namješteni poljubac
Trenutak kada vam se partner približava da vam pokloni poljubac, a vi refleksno namještate obraz opisuje ovu vrstu poljupca u kojem baš i nema osobitih osjećaja. Iako poljubac u lice, nos ili ćelo može biti vrlo simpatičan i strastven te opisuje povjerenje i naklonost, spomenuta reakcija daleko je od toga jer govori “nisam raspoložena”.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close