NacionalnaPolitikaIzdvojeno

VRKLJAN: Primorani smo napustiti Klub zastupnika DOMOVINSKI POKRET: Čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša

RASKOL

Nakon današnje objave jasno je da Klub Domovinskog pokreta u Saboru više nema 12 zastupnika


Milan Vrkljan i Karolina Vidović-Krišto napustili su Domovinski pokret, iz kojeg su na to reagirali vrlo burno.

Vrkljan je objavio kako je prisiljen to učiniti jer djeluje duboka država, te da je o tome razgovarao s Miroslavom Škorom nekoliko puta. U objavi objašnjava razloge i najavljuje press konferenciju.

 

Dragi prijatelji,

Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili…

Objavljuje Milan VrkljanUtorak, 5. siječnja 2021.

 

Odmah su Facebook statusom reagirali iz Domovinskog pokreta. Kažu da njihov dojučerašnji član nema izborni legitimitet, te da se nadaju ponovnoj suradnji. Cijeli status u nastavku.

Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.

Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica…

Objavljuje Domovinski pokretUtorak, 5. siječnja 2021.

Podsjetimo, Milan Vrkljan je u lipnju 2020. sa Stjepanom Kostelcem, gradonačelnikom Otočca, najavio suradnju za lokalne izbore 2021. godine. Što će se dogoditi nakon ovog raskola u Domovinskom pokretu, te kako će Kostelac reagirati i s kim će na izbore, ostaje za vidjeti u nadolazećem razdoblju.

Nije za zanemariti u Ličko-senjskoj županiji i poziciju Mirjane Vrkljan-Radošević, županijsku čelnicu Domovinskog pokreta Ličko-senjske županije, koja još javno nije komentirala izlazak Milana Vrkljana iz stranke.

Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac pridružuje se Domovinskom pokretu! Član Domovinskog odbora Milan Vrkljan danas je…

Objavljuje Domovinski pokretSubota, 13. lipnja 2020.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close