Ličko-senjska županijaObrazovanje

Vrijeme je za “Minute razonode” uz Društvo “Naša djeca” grada Gospića!

Društvo „Naša djeca“ grada Gospića s 1. lipnjem 2020. započelo je provedbu projekta „Minute razonode“.


Projekt se po drugi puta provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a traje godinu dana. Za provedbu aktivnosti tom je prilikom osigurano 83. 000,00 kuna.

Kroz projekt osigurana su sredstva za provedbu aktivnosti s djecom „Kreativko“ i „Igraonica“, pokreće se nova aktivnost „Mali znanstvenici“, plesna skupina „Ritmix“ te Bajkaonice, Aktivnosti za djecu u bolnici, Lutkarske skupine „Maslačak i Točkica“ kao volonterske aktivnosti koje se odvijaju tijekom godine.

Također, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana obitelji u sljedećoj godini, društvo planira realizirati obiteljski piknik, za koji će se detaljnije informacije objaviti kada dođe vrijeme.

Koristimo priliku pozvati zainteresiranu djecu na uključivanje u ljetne aktivnosti “Igraonica“ i „Kreativko“ – kreativne radionice, da nam se jave na broj mobitela: 099/245 4054 te porukom u inbox naše Facebook stranice. Prijave traju do 13.7. 2020., poručuju iz DND grada Gospića.

Ljetne aktivnosti održavati će se u dvorištu Pučkog otvorenog učilišta Gospić koji je ujedno i partner na projektu, a koji je Društvu „Naša djeca“ grada Gospića ustupio prostor jedne učionice na korištenje za realizaciju svih aktivnosti.

Prije provedbe ljetnih aktivnosti, planirana je jedna do dvije volonterske akcije gdje će volonteri izraditi klupe i stolove te pripremiti prostor za aktivnosti.

Pozivamo i sve zainteresirane građane da nam se jave ukoliko žele pomoći pri realizaciji ovih aktivnosti. Sve aktivnosti za djecu potpuno su besplatne. Veselimo se ponovnom radu s djecom, te se nadamo kako nas trenutna situacija neće omesti u druženju i zajedničkim susretima, poručili su iz DND Grada Gospića.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close