VijestiScena

Vrijeme je za Ličku u Roku!

Vrijeme je za 11. Ličku noć u organizaciji ličke studentske udruge, a ujedno i 5. godišnjicu od osnivanja – Studentskog Zbora Gacke.

Lička noć će se održati u večeras, 07.11.2014. godine s početkom u 22.00h. Lokacija je club Roko, Jarunska 5.

Povodom ovog događaja predsjednik Studentskog Zbora Gacke, gosp. Bruno Ćutić dao nam je kratku izjavu:

Večeras u Zagrebu očekujemo lički potres a klub Roko bit će epicentar. Ličani i Ličanke u narodnim nošnjama, lička rakija i lički izvođači nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Zato, svi na Ličku!

Bogati program počinje u 22.00h s nastupom poznatog ličkog satiričara Blogera Krule. Popularni Krule svojim nastupom u clubu Roko otvoriti će studentsku proslavu Like, 11. put zaredom u pet godina. Ulaznica za nastup Blogera Krule ne plaća se.

Od 23.00h kreće i glazbeni program. Nastupiti će GS Big Band iz Gospića, lički reper Dreyfuss s Plitvičkih jezera, te kao glazbenik večeri – Sandi Cenov. Ulaz za glazbeni dio programa naplaćuje se od 22.30h, a cijena je simboličnih 20 kuna.

Domaćini, točnije studenti iz Studentskog Zbora Gacke i ovaj će put na ulazu u club Roko omogućiti degustaciju ličke rakije i slastica. Domaćini također napominju i da je “dress code” za ovu proslavu – lička kapa, pa se pozivaju svi gosti da svakako imaju poznati lički modni detalj tijekom cijele večeri.

Tekst: UL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close